Skanska v České Republice
c

Skanska zahajuje prodej poslední etapy Milíčovského háje

Tisková zpráva 15.09.2014 11:20 CET

V pondělí, 15. září 2014, byl zahájen prodej poslední etapy projektu Milíčovský háj, která nese název Lesní podle nedaleké přírodní památky Milíčovský les a rybníky.
V šesti tří- až pětipodlažních bytových domech, pojmenovaných po nejrozšířenějších českých stromech, bude vybudováno celkem 116 nových domovů v dispozicích od 1+kk o rozloze 31 m2 po 4+kk o rozloze 113 m2.

Milicovsky haj_Lesni_hlavni

„Tento projekt patří dlouhodobě mezi naše nejúspěšnější. Prodej předchozí etapy Sadová jsme odstartovali společně s výstavbou v polovině loňského října a v tuto chvíli již máme prodaných 60 % všech bytů,“ řekla Naděžda Ptáčková, ředitelka Vývoje projektů a akvizic. „Realizací etapy Lesní v lokalitě navíc definitivně utichne stavební ruch, což je pro majitele posledních nabízených domovů z projektu Milíčovský háj příjemný bonus, “ doplnila závěrem.  
Všechny bytové domy jsou naplánovány s průkazem energetické náročnosti B – velmi úsporná.
Nízká energetická náročnost je výsledkem důkladného zateplení obálky budovy a kvalitních oken. V domech ve standardu Komfort budou nainstalovaná kvalitní plastová okna s izolačními dvojskly, v domech ve standardu Komfort Plus dřevěná okna s izolačními dvojskly.
Dispozice nabízených bytů jsou od 1+kk o rozloze 31 m2 s balkonem 8 m2 po 4+kk o rozloze 113 m2 se dvěma balkony o celkové rozloze 20 m2. Součástí nově nabízených bytů je balkon, terasa či předzahrádka a u většiny je počítáno s přiřazením sklepní kóje.Samozřejmostí jsou i parkovací stání ve společných garážích umístěných pod jednotlivými objekty.

 

Domy budou realizovány ve dvou odlišných standardech – Komfort a Komfort Plus.
V bytech ve standardu Komfort budou kvalitní laminátové podlahy, interiérové dveře a obložky lamino, bezpečnostní vstupní dveře Sapeli, závěsné WC a zděné příčky ze sádrových bloků.
Všechny byty ve standardu Komfort Plus budou mít kvalitní dřevěné podlahy, dýhované dveře s obložkovými zárubněmi, bezpečnostní vstupní dveře Sapeli, keramické zděné příčky, závěsné WC, umyvadlo na toaletě, datovou síť a možnost napojení na kabelovou televizi a videotelefon. Součástí všech bytů v prvním podlaží bude elektrická zabezpečovací signalizace. Domy ve standardu Komfort Plus budou komornější a budou exkluzivně umístěny na kraji areálu. Majitelé bytů v nich tak budou mít výhodu menšího počtu sousedů a přímého výhledu do zeleně.
Výstavba domů byla zahájena společně s prodejem. Dostavěno by mělo být 16 měsíců poté.

Základní údaje:

Název stavby:                                 Milíčovský háj, Sadová
Lokalita:                                         Praha 11 - Háje
Developer:                                     Skanska a. s., divize Skanska Reality
Prodejce:                                       Skanska Home Center
Architektonické řešení:                   Qarta architektura s.r.o.
Počet bytových jednotek:                116 bytů
Počet bytových domů:                        6