Skanska v České Republice
c

Obsazenost projektu City Green Court společnosti Skanska dosáhla 95%

Tisková zpráva 04.05.2012 10:00 CET

Několik týdnů před dokončením budovy se společnost Skanska dostává na hranici 95% obsazenosti plochy v svém nejnovějším projektu City Green Court na pražském Pankráci. S divizí Skanska Reality uzavřela nájemní smlouvu na exkluzivní komerční prostory v této ekologicky nejšetrnější kancelářské budově v Praze.

City Green Court, Praha 4

Na zhruba 850 m2 spojí Skanska Reality dříve oddělené prostory vlastní Realitní kanceláře a Klientského centra, které zajišťuje veškeré dispoziční úpravy a změny vybavení nově postavených domovů.  

Od listopadu 2012 si budou moci klienti vše domluvit na jednom místě, pouhých několik minut od stanice metra C „Pankrác“.

„Zvažovali jsme vybudování nového reprezentativního obchodního místa na metru, kde bychom mohli mít jakýsi butik pro klienty, a proto pro nás byl City Green Court logickou volbou. Na jednom místě klient vyřídí vše, co potřebuje – od prvního kontaktu s realitním makléřem a hypotečním poradcem, přes jednání týkající se bytových úprav a změn s odborníky z Klientského centra až po vyřizování záležitostí týkajících se záručních závazků. Své služby nově rozšíříme také o konzultace bytového designéra.
Prakticky bude klient při své návštěvě procházet bytem v pojetí Skanska, ve kterém by se měl cítit jako v pohodlí svého domova a spolu s našimi zaměstnanci si bude moci hledat ideální variantu svého vlastního bydlení“, říká Naděžda Ptáčková, ředitelka odboru Prodeje a marketingu, Skanska Reality.

„Jsme rádi, že jsme mohli nabídnout tyto komerční prostory právě naší divizi Skanska Reality. Jejich showroom výborně doplní stávající mix nájemců, kterými jsou kromě naší vlastní kanceláře Skanska Property také poradenská společnost PwC a farmaceutická společnost GSK, říká Alexandra Tomášková, leasingová manažerka, Skanska Property Czech Republic. „Věříme, že i na poslední volnou jednotku v tomto projektu o velikosti zhruba 570 m2najdeme partnera, který ocení kvality a přednosti této moderní kancelářské budovy. V této chvíli také jednáme o pronájmu příjemné restaurace v přízemí, která poskytne všem nájemcům celodenní servis“, dodává Tomášková.

Dokončení projektu City Green Court plánuje společnost na 2. čtvrtletí 2012. Budova přivítá všechny své dosavadní nájemce ještě před koncem tohoto roku.