Skanska v České Republice
c

Rezidenční čtvrť Botanica nabízí bydlení pro náročné

Tisková zpráva 24.06.2008 0:00 CET

Praha Další příležitost pro zájemce o komfortní a atraktivní bydlení v příjemné rezidenční čtvrti připravila společnost Skanska. Ta nyní začala prostřednictvím vlastní Realitní kanceláře nabízet byty a rodinné domy IV. etapy úspěšného projektu Rezidenční čtvrť Botanica, který vzniká v Praze 5-Jinonicích. Celkem zde do dubna 2010 vzniknou čtyři bytové domy a 22 rodinných domů. Ceny bytů o dispozicích 1+kk až 4+kk startují od 43 tisíc korun za metr čtvereční ( vč. DPH), ceny domů včetně DPH a pozemku začínají na 10,5 mil korun.

„Nabídkou bytů projektu Rezidenční čtvrť Botanica chceme oslovit náročnější klienty, kteří požadují atraktivní bydlení v klidné a zároveň dobře dostupné lokalitě. Tomu kromě jiného odpovídá jak dispozice a velikost nabízených bytů a domů, tak bohaté standardní vybavení,“ říká Petr Fanta, generální ředitel společnosti Skanska Reality.

Ve čtyřech čtyrposchoďových bytových domech s ustupujícím nejvyšším podlažím vznikne celkem 124 bytů o dispozicích 1+kk až 4+kk. Byty budou vybaveny balkonem, lodžií nebo terasou. Součástí přízemních bytů pak budou předzahrádky. V suterénu bytových domů bude parkoviště pro rezidenty a sklepní kóje. Všechny bytové domy budou kompletně bezbariérové.

Dvouposchoďové rodinné domy jsou navrženy ve velikosti 4+kk. V prvním patře se bude nacházet prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem. Součástí obývacího pokoje je mimo jiné příprava pro instalaci domácího kina a pro krb. V suterénu pak bude garáž a dvě komory. Ke každému domu bude náležet pozemek o velikosti od 210 do 545 metrů čtverečních.

Bytové a rodinné domy budou po dokončení obklopeny zelení a na čtvrť přímo navazuje rozlehlý přírodní park. Dominantou okolí je přírodní památka Stolová hora. V místě je přitom veškerá občanská vybavenost a Rezidenční čtvrť Botanica je výborně dostupná z centra metropole jak individuální dopravou, tak MHD. Své první obyvatele přivítá Botanica v dubnu 2010.

Základní informace: Název: Rezidenční čtvrť Botanica, IV. etapa Lokalita: Praha 5, Jinonice Developer: Skanska Program Komfort a.s. Počet bytů: 124 Počet domů: 22 Velikost bytů: 1+kk až 4+kk Velikost domů: 4+kk Cena: od 43 000,- Kč za metr čtvereční včetně DPH Doba výstavby: říjen 2008 - duben 2010

Kontakt: Ondřej Šuch Mgr., Vedoucí externí komunikace