Skanska v České Republice
c

Skanska zahájila prodej poslední etapy projektu v Uhříněvsi. Ceny začínají na 1 368 000 Kč vč. DPH!

Tisková zpráva 30.01.2015 9:45 CET

V pondělí 26. ledna odstartovala Skanska prodej poslední etapy projektu Romance v Praze 22 – Uhříněvsi. Ve dvou pětipodlažních bytových domech najde svůj nový domov 73 rodin, párů či jednotlivců, neboť se zde nachází byty ve velikostech od 1+kk o rozloze 30 m2 a balkonem 10 m2 po 4+kk o rozloze 88 m2 s terasou 64 m2. Ve větší míře jsou zde zastoupeny byty 3+kk a 4+kk, které odpovídají potřebám rodin s dětmi. Součástí všech bytů jsou balkony či terasy, některé byty v přízemním podlaží mají praktické předzahrádky. Ceny bytů 1+kk začínají na 1 368 000 Kč vč. DPH za byt o rozloze 30 m2 s balkonem 10 m2. Za 2+kk s výměrou téměř 42 m2 a balkonem 10 m2 zaplatíte 1 850 000Kč vč. DPH. Rodinný byt 3+kk ve velikosti 64 m2 s balkonem 10 m2 pořídíte již za 2 770 000 Kč vč. DPH, 4+kk s plochou 80 m2 s balkonem 10 m2 za 3 670 000 Kč vč. DPH.

Romance J a K

„V projektu Romance II jsme doposud prodali více než 500 nových domovů,“ řekla Naďa Ptáčková, generální ředitelka Skanska Reality. „Byty poslední etapy jsou ideální zejména pro rodiny s malými dětmi či pro ty, kdo děti v budoucnu plánují, neboť jsme v rámci areálu projektu v minulosti vybudovali moderní dětské hřiště zahrnující také cvičební prvky pro dospělé,“ doplnila závěrem.

Komorní velikost bytových domů. Promyšlené dispozice, v nichž nenajdete hluchá místa, která by zbytečně navyšovala cenu bydlení. Dostatečně velké balkony pro posezení na čerstvém vzduchu. Místnost pro mytí kol v suterénu bytového domu, jíž mohou při nepříznivém počasí využívat i maminky s kočárky a majitelé psů. Dětské hřiště s cvičebními prvky pro dospělé. To vše jsou atributy projektu, které poskytnou novým majitelům pocit moderního rodinného bydlení.
Při včasné koupi nového domova mají klienti navíc možnost bezplatného variantního řešení v rámci nabízených standardů vybavení bytu. Vybírat si mohou hned z několika barevných odstínů dveří, laminátových plovoucích podlah, obkladů i dlažby v koupelně a na toaletě.

Lokalita, v níž se projekt nachází, je v blízkosti jabloňového sadu a s množstvím cyklostezek a přitom jen 20 km od centra Prahy. V Uhříněvsi je přitom vše, co potřebujete k pohodlnému životu - pošta, základní škola, supermarket, lékárna, pobočka České spořitelny, obchody s potravinami i textilem, čerpací stanice, několik restaurací, tenisová hala a další.
Kontakt s velkoměstem Vám zajistí hned jedenáct přímých autobusových spojení se stanicí metra A Hostivař či metra C háje. Anebo můžete využít nedalekého vlakového nádraží, z něhož jste na pražském Hlavním nádraží za dvacet minut, přičemž v dopravních špičkách spoje jezdí každých 15 minut. Řidiče potěší nedaleký nájezd na dálnici D1 v Průhonicích nebo na Jižní spojku a Štěrboholskou radiálu.

Zahájení výstavby bytových domů J a K projektu Romance se předpokládá v druhém čtvrtletí letošního roku. Dostavěno by mělo být 16 měsíců poté.

Základní údaje

Název stavby:                                                     Romance J a K
Lokalita:                                                             Praha 22 – Uhříněves
Developer:                                                         Skanska Reality
Prodejce:                                                           Skanska Home Center
Architektonické řešení:                                        OMICRON - K
Počet bytových jednotek:                                    73 bytů
Počet bytových domů:                                         2
Průkaz energetické náročnosti budovy:                 B – velmi úsporná