Skanska v České Republice
c

Co se skrývá za dveřmi do Ozzákova pokoje?

Tisková zpráva 10.06.2010 0:00 CET

Praha Černě natřené dveře se zavěšenou lebkou a na nich krvavě rudý nápis „Death Metal is not death“. Tak vypadá vstup do pokoje Ozzáka, jedné z hlavních postav úspěšného sitcomu Comeback. Jeho pokoj doposud nikdo neviděl… To se změní už příští sobotu, 19. června 2010. Jak žije nejslavnější český metalista současnosti, si můžete poprvé na vlastní oči prohlédnout u příležitosti oslav „Dne otců“, které se uskuteční v Praze – Hostavicích, v Bytovém areálu Jahodnice, který zde buduje společnost Skanska. Akce proběhne od 14 do 18 hodin.

Bytový areál Jahodnice

„Kromě pokoje Ozzáka a jeho autogramiády bude pro přítomné připravena i jízda na čtyřkolkách, převážení hlíny na čas, hod sudem, hra Guitar Hero, soutěž v páce, v pojídání párků a spousta dalších „chlapských“ aktivit. A zatímco se budou pánové bavit, jejich něžné polovičky se mohou v klidu seznámit s nově dokončenými byty projektu Bytový areál Jahodnice, jejichž ceny začínají na přátelských 38 276 Kč za m2 vč. DPH a sklepní kóje, doplnil k programu Ondřej Svatoň, vedoucí oddělení marketingu a komunikace divize Skanska Reality.

Bydlení v projektu Bytový areál Jahodnice je ideální pro rodiny s dětmi i pro aktivní lidi všech věkových skupin. Čtyři nadzemní podlaží bytových domů E a F nabídnou všem zájemcům celkem 178 nových domovů – 37 v objektu E a 141 v objektu F. Byty, které se zde nachází, jsou ve velikostech od 1+kk o rozloze 33 m2 po 4+kk o rozloze 100 m2 a 50 m2 terasy. Součástí všech bytů je komora, balkon, terasa nebo předzahrádka. V rámci celého komplexu postupně vznikají oddychové zóny s velkým množstvím zeleně a lavičkami, park se systémem pěších cest a pro děti zde budou dvě dětská hřiště. Cyklisté si mohou o víkendu udělat projížďku cyklostezkou, která celé území protíná v jeho severní části podél nově navržené aleje. Do centra Prahy se přitom odsud dostanete do půl hodiny čistého času. Autobusová zastávka MHD je obyvatelům k dispozici přímo u projektu.

Základní údaje: Název akce: I otcové mají svůj den… A Ozzák to ví! Místo konání: Praha 14 - Hostavice Datum a čas konání: 19. 6. 2010, od 14 do 18 hodin Organizátor: Skanska a. s., divize Skanska Reality