Skanska v České Republice
c

Skanska věnuje 50 tisíc korun k novému bytu

Tisková zpráva 02.06.2008 0:00 CET

Praha Výjimečnou akci pro své klienty spouští v těchto dnech Realitní kancelář Skanska. Každý, kdo si pospíší a podepíše písemnou rezervační smlouvu na koupi bydlení ve třech vybraných bytových projektech, získá šek na padesát tisíc korun na nákup elektrospotřebičů nebo na změny vnitřního vybavení zakoupené prostřednictvím Klientského centra Skanska.

„Akce se týká tří následujících projektů: Bytové domy Černý Most, Bytový areál Jahodnice - 2. etapa v Hostavicích a Bytové domy Romance II - 2. etapa v Uhříněvsi. Nabídka na Černém Mostě je omezená do konce června, nabídka v ostatních dvou projektech je limitována počtem uzavřených smluv, takže čím dříve se klienti rozhodnou, tím lépe,“ říká generální ředitel společnosti Skanska Reality Petr Fanta.

Klienti, kteří do 30. června 2008 uzavřou rezervační smlouvu na některý z bytů v Bytových domech Černý Most v Ocelkově ulici, dostanou šek na klientské změny v hodnotě padesát tisíc korun.

Všechny klienty, kteří se rozhodnou pro koupi bydlení ve druhé etapě výstavby Bytového areálu Jahodnice v Hostavicích v Praze 14, tedy v domech C a D, odmění Skanska šekem na nákup elektrospotřebičů v hodnotě padesát tisíc korun. „Za tuto částku lze v našem Klientském centru pořídit kompletní vybavení kuchyně spotřebiči,“ upřesňuje Jan Čeřovský z Klientského centra Skanska.

Prvním 25 klientům, kteří uzavřou smlouvu na byt v objektech B nebo C ve druhé etapě projektu Romance II v Praze 22 – Uhříněvsi, daruje Skanska šek na nákup elektrospotřebičů v hodnotě padesát tisíc korun.

Kontakt: Ondřej Šuch Mgr., Vedoucí externí komunikace