Skanska v České Republice
c

Skanska Reality zahájila prodej další etapy projektu Jahodnice. Ceny 2+kk začínají na 1 816 800 Kč vč. DPH!

Tisková zpráva 20.05.2014 12:40 CET

V pondělí, 19. května 2014, byl zahájen prodej dvou bytových domů etapy G projektu Jahodnice v Praze 14 – Hostavicích. V komorních čtyřpodlažních bytových domech najde svůj nový domov celkem 37 rodin, párů či jednotlivců, neboť je zde počítáno s byty ve velikosti od 1+kk o rozloze 28 m2 s balkonem 5 m2 až po velkorysé 4+kk o rozloze 97 m2 a předzahrádkou 64 m2. Ve větší míře jsou zastoupeny byty 3+kk a 4+kk, což odpovídá zejména potřebám rodin s dětmi. Nejmenší byt 2+kk o rozloze 42 m2 s balkonem 5 m2 lze pořídit již za 1 816 800 Kč vč. DPH, nejmenší 3+kk s rozlohou 62 m2 a balkonem 5 m2 stojí 2 716 700 Kč vč. DPH.

Jahodnice_G_vedlejsi

„Silnou stránkou bytů jsou zejména praktické dispozice související s promyšlenými půdorysy, které poskytují dostatek místa pro vše potřebné. Ve většině velkých bytů je počítáno například s praktickou komorou a se dvěma umyvadly v koupelně,“ řekla Naděžda Ptáčková, ředitelka odboru prodeje a marketingu divize Skanska Reality.
Při včasné koupi nového domova mají klienti možnost bezplatného variantního řešení v rámci nabízených standardů vybavení bytu. Vybírat si klienti mohou hned z několika barevných odstínů dveří, laminátových plovoucích podlah, obkladů i dlažby v koupelně.
Oba domy Jahodnice G jsou naplánovány v nízkoenergetickém standardu s průkazem energetické náročnosti budovy B – velmi úsporná. To v tomto případě znamená důkladné zateplení obálky budovy a kvalitní okna.
Přímo v areálu projektu se nachází malé dětské hřiště pro předškolní děti, velké hřiště pro děti do 12 let a multifunkční sportoviště. Areál dokončovaného parku je napojen na síť místních cyklostezek a díky tomu nabídne aktivní odpočinek pro všechny věkové kategorie.
Zahájení výstavby Jahodnice G se předpokládá ve druhém čtvrtletí tohoto roku. Dostavěno by mělo být 16 měsíců poté.

Základní údaje:

Název stavby:                         Jahodnice G
Lokalita:                                  Praha 14 – Hostavice
Developer:                              Skanska Reality a.s.
Prodejce:                                Skanska Home Center
Počet bytových jednotek:         37 bytů
Počet bytových domů:              2