Skanska v České Republice
c

Skanska Reality: poslední byty na Proseku s 10% slevou. Bonus až 400 tisíc na byty v Hostavicích!

Tisková zpráva 02.09.2011 10:30 CET

P r a h a (1. září 2011) –Skanska Reality, jeden z největších tuzemských developerů, nabízí v září byty v Bytovém domě Kytlická v Praze 9 – Proseku s 10% slevou. Projekt je již ze 4/5 vyprodaný.  Na byty projektu Bytový areál Jahodnice v Praze – Hostavicích se v tuto chvíli vztahuje bonus „Složte si svou slevu“ až 400 tisíc Kč. Pokud chcete investovat ještě před zvýšením dolní sazby DPH, neváhejte a podívejte se na stránky skanska.cz/reality.

Kytlicka

„Investice do vlastního bydlení je nyní opravdu výhodná – už jen 4 měsíce bude platit 10% dolní sazba DPH a úroky bank se stále drží na historickém minimu,“ sdělila Naděžda Ptáčková, ředitelka odboru prodeje a marketingu divize Skanska Reality.

Za kolik pořídíte byt v Bytovém domě Kytlická na Proseku?
53 metrové 2+kk s velkorysou 38 metrovou terasou získáte po 10% slevě za 2 427 980 Kč, to je za 33 721 Kč/m2*. A pokud se například rozhodnete obvyklých 70 % kupní ceny bytu profinancovat skrze hypoteční úvěr (při splatnosti 30 let a 3% úrokové sazbě**) Vaše měsíční splátka bude pouhých 7 962 Kč. Za čistý měsíční pronájem ve stejně velkém novém bytě na Proseku zaplatíte od 9 500 Kč do cca 12 000 Kč. To znamená, že majiteli bytu zaplatíte minimálně o 18 000 ročně víc než by Vás stála investice do Vašeho vlastního bydlení.

A jak vypadá bonus „Složte si svou slevu“ v hodnotě až 400 tisíc korun?
Bonus je zacílený na individuální potřeby každého klienta. K dispozici máte nabídku produktů, které bezprostředně souvisejí s Vaším novým bydlením – možnost předplacení splátek hypotéky až po dobu jednoho roku, řadu pojistných produktů, možnost klientských změn do výše Vašeho bonusu, kuchyňskou linku a nábytek na míru, případně předplacení poplatků za správu bytu na půl roku. Zvolit si můžete jeden produkt, nebo kombinaci několika. Rozhodování jak bonus „Složte si svou slevu“ využijete,  je pouze na Vás.

* Cena za m2 je stanovena tak, že konečná cena s DPH je vydělená součtem plochy bytu a poloviny terasy, lodžie nebo balkonu. 
** Úroková sazba 3% je kalkulována pro hypoteční úvěr s plovoucí úrokovou sazbou, tzv. „Variabilní hypotéku“ nebo „Převratnou hypotéku“, kterou nabízí vybrané banky.