Skanska v České Republice
c

Skanska má nového personálního ředitele

Tisková zpráva 01.06.2010 0:00 CET

Praha Novým personálním ředitelem Skanska a.s. je od 1. června Jan Doleček. Do Skanska přichází ze společnosti CET 21 spol. s r.o.

Jan Dolecek

„Jan získal řadu cenných zkušeností ve významných mezinárodních společnostech. Věřím proto, že bude velkým přínosem pro náš personální tým, i pro celou společnost. Nástup zkušeného odborníka do čela Personálního úseku považuji za velmi důležité i proto, že naše společnost teprve nedávno dokončila významný proces reorganizace. A právě práce s lidmi je tedy v tento okamžik naprosto klíčová. Věřím, že se tohoto úkolu Jan chopí s vervou a nadšením sobě vlastním,“ říká Dan Ťok, generální ředitel a předseda představenstva Skanska a.s.

Po absolvování fakulty Podnikové ekonomiky Vysoké školy ekonomické v Praze působil Jan Doleček v personální oblasti ve společnosti T-Mobile Czech Republic a.s. Po šesti letech přešel do společnosti Aventis Pharma s.r.o., kde zastával pozici HR manažera. V letech 2004 – 2008 působil ve společnosti Vodafone Czech Republic a.s., kde se postupně přes různé pozice v personální oblasti vypracoval až na pozici personálního ředitele. Poslední bezmála dva roky zastával pozici personálního ředitele ve společnosti CET 21 spol. s r.o.

„Jsem velmi rád, že se mohu stát součástí společnosti, kterou považuji za jedničku na českém stavebním trhu. To, že Skanska v nedávné době prošla úspěšně významnou reorganizací, vnímám jako obrovskou výzvu a příležitost zúročit zde mé zkušenosti z oblasti řízení lidských zdrojů. Mezi mé hlavní cíle bude patřit upevnění pozice společnosti Skanska jako předního českého zaměstnavatele a vybudování jasné personální koncepce pro další období,“ říká Jan Doleček.