Skanska v České Republice
c

Skanska Reality otvírá nové Skanska Home Center

Tisková zpráva 12.11.2012 15:30 CET

Praha (12. listopadu 2012) – Od pondělí 12. listopadu 2012 je realitní kancelář Skanska spolu s klientským centrem přestěhovaná do budovy City Green Court v Praze 4 – Nuslích, jen několik minut od stanice metra C „Pankrác“.  Na zhruba 850 m2 klienti najdou nové „Skanska Home Center“, moderní prodejní místo, ve kterém je možné vyřešit vše, co souvisí s novým bydlením, na jednom místě – od prvního kontaktu s realitním makléřem a hypotečním poradcem, přes jednání týkající se dispozičních úprav a změn vybavení nového domova až po vyřizování záležitostí spojených se záručními závazky. Služby jsou navíc rozšířené  o konzultace bytového designéra.

City Green Court

„Vybudování nového, reprezentativního obchodního místa v dosahu stanice metra jsme zvažovali již delší dobu, neboť prostory naší realitní kanceláře i klientského centra již neodpovídali vzrůstajícím potřebám nás i našich klientů,“ řekla Naděžda Ptáčková, ředitelka odboru Prodeje a marketingu Skanska Reality. „ Prostory v City Green Court, který se pyšní platinovou certifikací LEED, pro nás proto byly, vzhledem k našemu celosvětovému postoji trvalé udržitelnosti, pouze logickou volbou,“doplnila závěrem.  
Při návštěvě Skanska Home Center bude klient procházet interiérem bytu v pojetí Skanska, ve kterém by se měl cítit jako v pohodlí svého vlastního domova. V části prostor se nachází  dlouhodobě spolupracující firmy, které pro klienty realizují dodávky v oblasti kuchyní a vestavěného nábytku – konkrétně se jedná o společnost JN Interiér, kuchyňské studio Interiér Čáp a firmu L. A. Bernkop 1883, dodavatele kuchyňských linek Koryna.
Autorem interiérového řešení je Ing. Arch. Aleš Papp z architektonické kanceláře Cuboid, jež byla od počátku lokální spolupracující kanceláří architekta projektu Richarda Meiera  & Partners LLP.

Základní údaje:

Název prodejního centra:                Skanska Home Center
Adresa:                                             Hvězdova 1734/2c, Praha 4 – Nusle
Autor interiérového řešení:              Ing. Arch. Aleš Papp (architektonická kancelář Cuboid s. r. o.)
Rozloha pronajaté plochy:               cca 850 m2