Skanska v České Republice
c

Skanska Reality zahájila prodej Romance F v Uhříněvsi. Ceny začínají na 1 197 610 Kč vč. DPH!

Tisková zpráva 25.09.2013 13:45 CET

P r a h a (25. září 2013) – Ve středu 18. září byl zahájen prodej bytového domu Romance F v dynamicky se rozvíjející lokalitě Prahy 22 – Uhříněvsi. V pětipodlažním bytovém domě najde svůj nový domov  57 rodin, párů či jednotlivců, neboť se zde nachází byty ve velikosti od 1+kk o rozloze 27 m2 s balkonem 4 m2 až po velkorysé 4+kk s rozlohou 92 m2 a terasou 37 m2. Ve velké míře jsou zastoupeny byty 3+kk a 4+kk, což odpovídá potřebám rodin s dětmi. Součástí všech bytů jsou balkony, lodžie či terasy, některé byty v přízemním podlaží mají
i předzahrádky.  Průměrná cena za m2 vychází na 40 900 Kč vč. DPH*.

Romance F_hlavni

„Bytový dům Romance F nabízí byty s efektivními dispozicemi za velmi příznivou cenu,“ řekla Naďa Ptáčková, ředitelka odboru Vývoje projektů a akvizic divize Skanska Reality. „Protože přemýšlíme nad potřebami budoucích vlastníků, umístili jsme do suterénu budovy vedle sklepních kójí a kolárny i místnost se sprchou pro mytí kol a kočárků, které mohou při nepříznivém počasí využívat i majitelé psů. V tomtéž podlaží se počítá i se společnou prádelnou,“doplnila závěrem.
Dům Romance F je naplánován, stejně jako předchozí projekty Skanska Reality, v nízkoenergetickém standardu s průkazem energetické náročnosti budovy B – velmi úsporná. To v tomto případě znamená důkladné zateplení obálky budovy a kvalitní okna s izolačními trojskly.
Při včasné koupi nového domova mají klienti možnost bezplatného variantního řešení v rámci nabízených standardů vybavení bytu. Vybírat si mohou hned z několika barevných odstínů dveří, laminátových plovoucích podlah, obkladů i dlažby v koupelně a na WC.
Pro rodiny s dětmi developer vybudoval přímo v areálu projektu moderní dětské hřiště. Kromě tradičních skluzavek, houpaček, prolézaček a pískoviště je zde vybavení pro dospělé, které zahrnuje trenažer na krosovou chůzi a horizontální a vertikální rotoped pro posilování paží a zad.
Přiměřená velikost bytového domu, zmíněné benefity a místní lokalita poskytnou novým majitelům pocit moderního rodinného bydlení. Romance F vyroste, stejně jako předchozí etapy projektu, na rovinatých až mírně svažitých pozemcích navazujících na původní zástavbu obce s potřebnou občanskou vybaveností. Jsou tu pošta, základní škola, supermarket, lékárna, pobočka České spořitelny, obchody s potravinami i textilem, čerpací stanice, několik restaurací a hospod, tenisová hala a další.
Kontakt s velkoměstem Vám zajistí hned jedenáct přímých autobusových spojení se stanicí metra A Hostivař či metra C háje. Anebo můžete využít nedalekého vlakového nádraží, z něhož jste na pražském Hlavním nádraží za dvacet minut, přičemž v dopravních špičkách spoje jezdí každých 15 minut. Řidiče potěší nedaleký nájezd na dálnici D1 v Průhonicích.
Zahájení výstavby bytového domu Romance F se předpokládá v prvním čtvrtletí příštího roku. Dostavěno by mělo být 16 měsíců poté.

 

Základní údaje

Název stavby:                   Romance F

Lokalita:                           Praha 22 – Uhříněves

Developer:                        Skanska a. s., divize Skanska Reality
Prodejce:                          Skanska Home Center

Architektonické řešení:        OMICRON - K

Počet bytových jednotek:    57 bytů

Počet bytových domů:          1

Počet parkovacích státní:    55 v domě, z toho 25 také pro vozidla s pohonem LPG/CNG