Skanska v České Republice
c

Skanska bude reprezentovat ČR v soutěži European Business Awards

Tisková zpráva 13.08.2013 16:00 CET

Naše společnost byla vybrána jako národní vítěz reprezentující Českou republiku v soutěži European Business Awards 2013/14.

logo_EBA

Uspěli jsme v kategorii „The Millicom Award for Environmental and Corporate Sustainability” a postoupili do dalšího, nadnárodního kola.

Cena Millicom za přístup k udržitelnému rozvoji a životnímu prostředí se uděluje za obchodní činnost v sociální, kulturní, ekonomické a environmentální oblasti.
Zohledněn je přístup ke spotřebitelům, zaměstnancům, přístup k ochraně životního prostředí včetně zaměření se na základní hodnoty firmy, transparentnost a aktivní péči a rozvoj zaměstnanců. Vítězné přístupy/projekty/modely hledají cesty mimo rámec legislativních požadavků a snaží se zlepšit firemní ekologické chování prostřednictvím inovací a etických přístupů. Ocenění se uděluje podnikům, které svědomitě plní a rozvíjejí tyto praktiky.

Jako národní vítěz budeme pokračovat v soutěži ve druhém kole, přičemž pro postup je nutné natočit video, ve kterém nastíníme „příběh naší společnosti“. Všechna videa budou přístupná na webových stránkách European Business Awards (www.businessawardseurope.com) od 11. 11. 2013 do 2. 1. 2014. Vítěz nadnárodní soutěže bude znám začátkem roku 2014.

 

O soutěži:

Soutěž European Business Awards se zaměřuje na ocenění a uznání úspěchů, osvědčených postupů a inovací v evropských firmách. Je přehlídkou úspěchů evropské dovednosti a inovace v oblasti podnikání. Poskytuje benchmark, inspiraci a příklad pro všechny ostatní. European Business Awards upozorňuje na obchodní úspěchy ze všech průmyslových odvětví, zahrnuje podniky všech velikostí a kategorií ze všech evropských zemí.