Skanska v České Republice
c

Nicklas Lindberg byl jmenován novým Presidentem pro Commercial Development Europe (CDE)

Tisková zpráva 01.09.2011 10:00 CET

Nicklas Lindberg byl jmenován novým Presidentem pro Commercial Development Europe (CDE), obchodní jednotku Skanska, která se věnuje komerčnímu developmentu ve střední a východní Evropě.

Nicklas Lindberg bude tuto pozici zastávat od 1. září ve Varšavě.
V posledních třech letech vedl Nicklas Skanska Property Polsko, jednotku spadající pod Commercial Development Europe. Nicklas Lindberg je ve společnosti Skanska zaměstnán desátým rokem. Pracoval pro jednotky Residential Development ve Skandinávii a čtyři roky pro Skanska Rusko jako CFO a CEO.

 

„Nicklas v posledních několika letech vybudoval silný tým, se kterým dosáhl na polském trhu expanze. Se svým silným tržním a obchodním zaměřením hodlá Nicklas pokračovat v expanzi komerčního developmentu na středoevropském trhu. Jsem velmi potěšen, že ho mohu přivítat v jeho nové pozici,” říká Johan Karlström, president Skanska a CEO.

Nicklas bude nadále zastávat i pozici presidenta pro jednotku Residential Development v Polsku. Hledání nástupce na jeho dosavadní pozici Presidenta Skanska Property Polsko bylo zahájeno.

 

Nicklas Lindberg tak nahradí Richarda Hultina, který jak již bylo oznámeno dříve, byl jmenován Executive Vice Presidentem v srpnu tohoto roku. 

 

Pro další informace kontaktujte:

Edvard Lind, Group Press Officer, Skanska AB,
Tel: +46 (0)10-448 88 08
Přímá linka pro média: +46 10 448 88 99

Tuto a další tiskové zprávy můžete najít také na  www.skanska.com