Skanska v České Republice
c

Skanska Reality nabídne 2+kk na Proseku již od 2 milionů korun včetně DPH

Tisková zpráva 10.02.2009 0:00 CET

Společnost Skanska Reality má pro všechny zájemce o nové bydlení připravenou akci, díky níž je možné získat byt v dispozici 2+kk o rozloze přes 50m2 za cenu již od 2 milionů korun včetně DPH. Konkrétně se jedná o bytovou jednotku z nového projektu Bytový dům Kytlická v Praze 9 na Proseku. Prodej bytů z nového projektu startuje 12. února na holešovickém veletrhu Bydlení 2009.

Projekt Bytový dum Kytlická

„S touto lokalitou již máme zkušenosti, u ulice Lovosická jsme realizovali projekt Bytový soubor Nový Prosek, jenž měl v úhrnu téměř 900 bytových jednotek. Od té doby sem byla prodloužena trasa metra C, což lokalitu ještě více zhodnotilo. Navíc se na rok 2011 plánuje dokončení navrhovaného severního obchvatu, který celé lokalitě dopravně uleví,“ uvedla Naděžda Ptáčková, ředitelka obchodu a marketingu společnosti Skanska Reality.

Projekt Bytový dům Kytlická tvoří moderní bytový monoblok rozdělený do tří bezbariérových sekcí se dvěma podzemními, pěti nadzemními a šestým ustoupeným podlažím. Nabízí 237 bytů v dispozicích od 1+kk o rozloze 33m2 až po velkorysé 4+kk o rozloze 100 m2. Všechny bytové jednotky větší než 1+kk budou disponovat terasou, balkonem nebo lodžií, byty v 1. NP terasami a byty v 6. NP většími terasami s několika vstupy z různých místností. Parkovací místa poskytnou podzemní garáže s vjezdem zabezpečeným čipovou kartou. V okolí domu bude vysázena nová zeleň v podobě trávníků a keřů. Předpokládané dokončení výstavby projektu Bytový dům Kytlická je první polovina roku 2011. Ceny budou začínat na 36 600 korun za metr čtvereční včetně DPH.

Pražský Prosek nabízí ideální zázemí jak jednotlivcům, tak rodinám s malými dětmi. Nachází se zde jesle, jedna mateřská a dvě základní školy, gymnázium, střední průmyslová škola a poliklinika s lékařskou pohotovostí. Pro volný čas je možno využít hřiště, tenisové kurty a fitness centrum. Velkým lákadlem je letní bobová dráha s vyhlášenou restaurací a letní zahrádkou. Jen několik minut je vzdálené obchodní a zábavní centrum v Letňanech, plavecký bazén s aquaparkem a zimní sportovní hala. Pro nákupy jsou určeny blízké supermarkety Billa, Globus či Tesco, které nabízí i pestrý výběr restaurací a multikino. V dosahu je i letňanské výstaviště nebo vysočanská Sazka Arena, dějiště mnoha významných sportovních a kulturních akcí. Lokalita se vyznačuje výbornou dopravní dostupností – pro cesty do centra Prahy je možné využít hned několik nových stanic metra C (Střížkov, Prosek a Letňany).

Základní informace:

Název: Bytový dům Kytlická Lokalita: Praha 9, Prosek Developer: Skanska Reality a.s. Počet bytů: 237 Počet domů: 1 Velikost bytů: 1+kk až 4+kk Cena: od 36 600,- Kč za metr čtvereční včetně DPH Předpokládané dokončení výstavby: první polovina roku 2011