Skanska v České Republice
c

Prodej třetí etapy Romance II byl zahájen

Tisková zpráva 13.05.2008 0:00 CET

Praha Další šanci, jak získat moderní, výborně dopravně a cenově dostupné bydlení mimo ruch velkoměsta, nabízí společnost Skanska Reality. Ta zahájila v těchto dnech prodej celkem 94 bytů v kategoriích 1+kk až 4+kk, které vzniknou v rámci třetí etapy úspěšného projektu Romance II v Praze 22 – Uhříněvsi. Ceny bytů, které přivítají své obyvatele v září 2009, začínají na 44 tisících korun za metr čtvereční.

„Ostatní developeři i banky hlásí v letošním roce pokles poptávky, naše projekty se však podle všeho dokázaly přesně trefit do představ a přání lidí, kteří hledají vlastní bydlení, takže jen za první tři měsíce letošního roku vzrostl v porovnání s prvním čtvrtletím 2007 počet námi prodaných bytů o 90 procent. Mezi tahouny tohoto trendu patří právě projekt Romance II,“ říká generální ředitel společnosti Skanska Reality Petr Fanta.

Ve třetí etapě projektu Romance II vznikne celkem 94 bytů v pěti vícepodlažních bytových domech. Celkové architektonické řešení domů bude navazovat na předchozí etapy projektu, který se snažil skloubit originální pojetí nových budov se starší zástavbou.

Byty o dispozicích 1+kk až 4+kk splňují veškeré požadavky na kvalitní bydlení. Jejich součástí je rovněž sklepní kóje a ve většině případů i místo k parkování. Zajímavou možností je i využití klientských změn, kdy si lze byt při koupi upravit doslova na míru. V místě se nachází veškerá občanská vybavenost a Uhříněves je výborně dopravně dostupná z centra Prahy. Obyvatelé se do nových bytových domů budou stěhovat v září roku 2009.

Základní údaje: Název: Bytové domy Romance II, 3. etapa, bytové domy D, E, G, H, I Lokalita: Praha 22 – Uhříněves Developer: Skanska Reality a.s. Architekt: ADR s.r.o. a KOSI s.r.o. Počet bytů: 94

Kontakt: Ondřej Šuch Mgr., Vedoucí externí komunikace