Skanska v České Republice
c

Skanska Reality má nového obchodního ředitele

Tisková zpráva 03.03.2009 0:00 CET

Praha Novým obchodním ředitelem rezidenčně developerské společnosti Skanska Reality se stal Ing. Pavel Němec (43). Na nové pozici bude odpovědný především za akvizice nových pozemků a strategické plánování rozvoje nových rezidenčních projektů. Prostředí skupiny Skanska již dobře zná, protože přichází ze společnosti Skanska Property Czech Republic, která se orientuje na komerční development.

Ing. Pavel Nemec

Pavel Němec má za sebou více než 10 let zkušeností v oblasti komerčního developmentu, kde zastával pozice property manažera a projektového manažera. V souvislosti s komerčním developmentem se rovněž věnoval životnímu prostředí.

„Na nové pozici bych chtěl uplatnit hlavně zkušenosti získané během domácího i zahraničního působení ve Skanska Property,“ řekl ke svém příchodu do Skanska Reality Pavel Němec.

Pavel Němec je absolventem Stavební fakulty pražské ČVUT. Volný čas nejraději tráví s manželkou a dvěma dcerami. Věnuje se cestování, vysokohorské turistice, aktivním sportům v přírodě a rád si poslechne koncert vážné hudby.