Skanska v České Republice
c

Vykoledujte si 10% slevu na nový byt

Tisková zpráva 26.03.2012 15:00 CET

„Bytové projekty, na které aktuálně poskytujeme 10% velikonoční slevu patří mezi naše nejpoptávanější – u Jahodnice máme v prodeji již čtvrtou etapu, u Rezidenční čtvrti Botanica dokonce pátou,“ sdělila Naděžda Ptáčková, ředitelka odboru Prodeje a marketingu Skanska Reality.

Park Botanica

U obou navíc chystáme výstavbu poměrně rozsáhlých parků s dětskými hřišti. První část parku v Jahodnici bychom měli dokončit v závěru letošního roku. Zahájení realizace parku v Botanice plánujeme v období vegetačního klidu – tedy na podzim“, sdělila Naděžda Ptáčková, ředitelka odboru Prodeje a marketingu Skanska Reality.

Pětipodlažní domy L a M páté etapy projektu Rezidenční čtvrť Botanica jsou v nízkoenergetickém standardu, což znamená důkladně zateplené obvodové pláště budov, kvalitní dřevěná okna a solární systémy pro ohřev teplé užitkové vody, díky kterým může být roční úspora energií sloužící pro tento ohřev až 66%. Na přilehlých pozemcích budou navíc naistalované podzemní nádrže pro zachycování dešťových vod, které budou dále využity při zalévání zeleně v okolí domu. Součástí bytového domu L bude také přístupový a kamerový systém pro monitorování společných prostor. Velikosti nabízených bytů jsou od 1+kk o rozloze 26 m2 s terasou 6m2 a předzahrádkou 9 m2 po 4+kk o rozloze 101 m2 s balkonem 16 m2. Součástí většiny bytů v obou domech je balkon, terasa nebo předzahrádka. Pro nové majitele bude k dispozici i 55 garážových stání. Všechny byty projektu jsou ve vysokém standardu použitých materiálů i provedení. Od zděných bytových příček, sádrových omítek, dřevěných eurooken a dýhovaných interiérových dveří přes dřevěné třívrstvé plovoucí podlahy, nadstandardní zařizovací předměty Duravit až po přípravu pro předokenní žaluzie s možností elektrického ovládání.

Čtyřpodlažní dům I projektu Bytový areál Jahodnice má nejlepší umístění v rámci celého areálu, neboť přímo sousedí s plánovaným moderním dětským hřištěm a rozsáhlým parkem napojeným na místní cyklostezku. Na základě podnětů od klientů, kteří již v Jahodnici bydlí, developer také vylepšil některá dílčí řešení domu. Hlavními změnami jsou například drobné úpravy dispozic bytů, doplnění markýz nad terasami ustupujícího patra a optimalizace koncepce odvětrávání garáží .

Nabízené byty jsou v dispozicích od 1+kk o rozloze 34 m2 s balkonem 10 m2 po 4+kk o rozloze 93 m2 s terasou 24 m2. Součástí všech bytů je balkon, nebo terasa. V prvním podzemním podlaží domu bude novým majitelům k dispozici 52 garážových stání, na přilehlém parkovišti ještě 19 veřejných parkovacích míst. Pro nákupy je v bytovém areálu k dispozici Spar, přímo u vstupu stojí autobusová zastávka.