Skanska v České Republice
c

Třetí etapa Bytového areálu Jahodnice jde do prodeje

Tisková zpráva 02.06.2008 0:00 CET

Praha Další nové a cenově dostupné byty začala nyní nabízet společnost Skanska ve třetí etapě oblíbeného projektu Bytový areál Jahodnice. První etapa areálu, který se nachází v příjemném prostředí v Hostavicích v Praze 14, je již zcela vyprodána. Bytový areál Jahodnice - 3. etapa nabídne 178 bytů velikosti 1+kk až 4+kk za ceny od 42 000 korun za metr čtvereční. Byty začala společnost Skanska prodávat prostřednictvím vlastní Realitní kanceláře.

„Bytový projekt Jahodnice patří k těm prodejně nejúspěšnějším, které společnost Skanska v poslední době realizovala. Jeho první etapa je vyprodána a v druhé etapě zbývá již jen pár bytů. Jelikož po bydlení uprostřed zeleně v nové hostavické čtvrti monitorujeme stále výraznou poptávku, uspíšili jsme zahájení prodeje třetí etapy,“ říká Petr Fanta, generální ředitel společnosti Skanska Reality.

3. etapa Jahodnice se skládá ze dvou čtyřpatrových domů s ustupujícím nejvyšším podlažím. V domě E vznikne 37 a v domě F 141 bytových jednotek v dispozicích 1+kk až 4+kk. Oba domy, postavené z cihel, budou kompletně bezbariérové a pro jejich obyvatele bude připraveno dostatečné množství garážových stání.

Areál se nachází v obci Hostavice na východním okraji Prahy. Je snadno dostupný z centra metropole, a to jak individuální dopravou, tak MHD. Z blízké železniční zastávky Praha-Dolní Počernice vás vlak odveze na Masarykovo nádraží za 22 minut.

Pro projekt Jahodnice jsou typické hlavně rozsáhlé zelené plochy. Třetí etapa přitom nebude výjimkou. Zeleň bude jak v okolí obou domů, tak ve vnitroblocích. Areál prošpikují vydlážděné cestičky a k příjemnému prostředí přispěje i dostatečné množství laviček. Pouhých několik minut chůze od areálu se nachází údolí potoka Rokytka. Možnost sportovního vyžití poskytne také blízká cyklostezka.

Základní informace: Název: Bytový areál Jahodnice - 3. etapa Lokalita: Praha 14, Hostavice Developer: Skanska Program Start, s.r.o. Projektant: ATELIER RENO spol. s r.o. Počet bytů: 178 Velikost: 1+kk až 4+kk Cena: od 42 200,- Kč za metr čtvereční bez DPH Doba výstavby: srpen 2008 - prosinec 2009

Kontakt: Ondřej Šuch Mgr., Vedoucí externí komunikace