Skanska v České Republice
c

Skanska a.s. získala titul BEST OF 2018 v kategorii TOP Odpovědná velká firma

Tisková zpráva 20.11.2018 15:30 CET

Skanska a.s. se v 15. ročníku ceny Byznys pro společnost (BpS) TOP Odpovědná firma umístila na zlaté úrovni ratingu a získala v kategorii velká firma titul BEST OF 2018. Zlatý certifikát na slavnostním galavečeru v Kongresovém centru v Praze včera převzal finanční ředitel společnosti Jiří Černík.

TOP Odpovědná velká firma 2018

BpS TOP Odpovědná firma je v České republice ojedinělý, nezávislý systém ratingu, který každoročně hodnotí a oceňuje odpovědnost a udržitelnost v přístupu k podnikání. Rating BpS TOP Odpovědná firma sestavuje aliance BpS – Byznys pro společnost a jeho nezávislost garantuje porota složená ze 44 odborníků. V letošním roce porota hodnotila více než stovku strategií a projektů od 75 společností všech velikostí. Titul BEST OF, jenž Skanska a.s. získala, se uděluje firmám, které nejméně jednou zvítězily ve své kategorii a zároveň se v tomto ročníku opět umístily na zlaté úrovni ratingu BpS TOP OF.

Medailové umístění v kategorii TOP Odpovědná velká firma roku 2018 nás velmi těší, protože oceňuje naše firemní hodnoty, které prosazujeme v každodenním životě. Jedná se především o etické a trvale udržitelné podnikání, oborové a environmentální inovace a férový přístup k našim klientům i zaměstnancům,“ říká Jiří Černík, finanční ředitel Skanska a.s.

Kontakt:
Tereza Mitošinková, vedoucí odboru komunikace a marketingu, Skanska a.s.
+420 737 257 075
Contact

Markéta Miková, AMI Communications
+420 739 057 684
Contact

Tiskové zprávy najdete na www.skanska.cz/cz/News-and-press