Skanska v České Republice
c

Projekt Visionary rozšíří nabídku služeb v pražských Holešovicích

Tisková zpráva 27.11.2017 10:39 CET

Nájemcům a veřejnosti bude k dispozici restaurace Fresh & Tasty, lékárna Pharmacentrum a lékařské ambulance společnosti MEDICON a mateřská školka zřizovaná Městskou částí Praha 7.

Developerská společnost Skanska v poslední době uzavřela nájemní smlouvy s dvěma provozovateli služeb v kancelářském projektu Visionary, který se nachází mezi ulicemi Argentinská a Plynární v blízkosti Nádraží Holešovice.

Renomovaná gastronomická společnost Zátiší Group otevře na jaře 2018 ve Visionary provozovnu svého konceptu Fresh & Tasty, který staví na pokrmech připravovaných z čerstvých a zdravých potravin
a servírovaných v příjemném stylovém prostředí. Menu bude nájemcům Visionary přístupné díky mobilní aplikaci, kterou Skanska pro své budovy vyvinula. Rezervace stolu a výběr jídla tak zabere jen pár vteřin. Restauraci budou moci využít také cestující, kteří přestupují  na dopravním uzlu Nádraží Holešovice (vlak, autobus, metro, tramvaj)
a samozřejmě lidé žijící v okolí.

Maloobchodní prostory ve Visionary obsadí také společnost MEDICON, která patří k největším provozovatelům zdravotnických služeb v České republice. Otevře zde lékárnu, prodejnu zdravé výživy Ošatka a lékařské ambulance. O konkrétních lékařských specializacích firma nyní jedná a budou představeny ve spolupráci s Městskou částí Praha 7 v průběhu následujících měsíců. Lékařská péče je plánována tak, aby plně pokrývala potřeby obyvatel Prahy 7 a dané kancelářské budovy a přinesla do lokality nové, moderní standardy lékařské péče.

S Městskou částí Praha 7 také jednáme o otevření mateřské školky ve Visionary, která bude sloužit jak rodinám bydlícím v Holešovicích, tak rodičům pracujícím ve Visionary. Zřizovatelem a provozovatelem školky bude Městská část. Školka bude moci využívat multifunkční sportoviště a část zahrady v parteru Visionary,“ říká Marie Passburg, ředitelka Skanska Property, a dodává: „věřím, že ji pracující rodiče ocení a že bude hojně navštěvovaná. Nachází se blízko široce frekventovaného dopravního uzlu, ale přesto dětem nabídne potřebné soukromí a hřiště.

Visionary je moderní kancelářský hub na Praze 7, který po svém dokončení na jaře 2018 nabídne bezmála 23 000 m2 kancelářských a maloochodních ploch.

Kromě zdravého a flexibilního pracovního prostředí se Visionary může pochlubit také četnými relaxačními zónami – zahradou, multifunkčním hřištěm a venkovním kinem, které bude přístupné veřejnosti. Na střeše budovy developer vybuduje běžeckou dráhu, první svého druhu v CEE.

Visionary usiluje o získání environmentální certifikaci LEED Platinum
a nově také WELL monitorující vnitřní prostředí z pohledu uživatelů budovy.