Skanska v České Republice
c

Skanska Reality zahájila oficiální prodej první etapy nového multifázového projektu Port Karolína v Praze 8 – Karlíně

Tisková zpráva 09.01.2017 10:53 CET

Skanska Reality, developerská část skupiny Skanska, na začátku ledna oficiálně zahájila prodej první etapy nového multifázového projektu nazvaného Port Karolína, který se nachází v trendy pražské čtvrti – Karlíně. V sedmipodlažních bytových domech se dvěma ustupujícími patry by ve 4 na sebe navazujících etapách mělo postupně vyrůst celkem 580 nových domovů, v první etapě jich je naplánováno 147.

Port Karolina_severozápadní exteriér

Nabízené byty jsou ve velikostech od 1+kk po 5+kk, podlahová plocha se pohybuje v rozmezí od 30 m2 do 168 m2. Většina bytů nabídne novým majitelům komfort lodžie či terasy. V úrovni střechy se rovněž nachází společná terasa přístupná pro všechny obyvatele domu. Náročné klienty potěší recepce s denním provozem nabízející služby hotelového typu. „V tuto chvíli mohu potvrdit enormní zájem o nově nabízený projekt. V posledním kvartále loňského roku jsme část z bytů přednostně nabídli našim dlouhodobým klientům a aktuálně je téměř polovina bytů z první etapy prodaná či závazně rezervovaná“ uvedla Naďa Ptáčková, generální ředitelka Skanska Reality. “Prodej druhé etapy proto plánujeme již na jaře letošního roku,“ doplnila závěrem.

Polovina z nabízených bytů je navržena v dispozicích 1+kk a 2+kk, jsou proto vhodné jak pro singly či páry, tak pro investory. V nejvyšších patrech domu jsou navrženy velkorysé mezonetové 5+kk s rozsáhlými terasami, nebo zcela unikátní byty se zvýšenými šikmými stropy.

Nezanedbatelným benefitem projektu v blízkosti cyklostezky je společná sprcha pro mytí kol, kočárků či sprchování psů, umístěná v suterénu domu. Stavba je navržena s průkazem energetické náročnosti budovy B – velmi úsporná.

 

Základní údaje:

Název stavby:                                         

Port Karolína

Lokalita:                                                   

Praha 8 – Karlín

Developer:                                               

Skanska Reality a.s.

Prodejce:                                                 

Skanska Home Center

Počet bytových jednotek:                         

147 bytů v první etapě

Průkaz energetické náročnosti budovy:     

B – velmi úsporná