Skanska v České Republice
c

Skanska zahájila prodej poslední etapy projektu U cukrovaru. Ceny za nejmenší byt začínají na 2 016 600 Kč vč. DPH.

Tisková zpráva 10.09.2015 10:00 CET

V pondělí 7. září 2015 byl zahájen prodej bytového domu s názvem Rarach, který tvoří poslední etapu projektu U cukrovaru v Praze 12 – Modřanech. Název domu Rarach je odvozen od šuměnek, které vyráběl Modřanský cukrovar. V budově je počítáno s celkem 121 byty ve velikostech od 1+kk o rozloze 37 m2 po komfortní 4+kk o rozloze 107 m2. Více než polovinu bytů tvoří 3+kk a 4+kk, které odpovídají potřebám rodin s dětmi. Součástí všech bytů jsou balkony či terasy, některé v přízemním podlaží nabízejí praktické předzahrádky. Nejmenší byt 3+kk o rozloze 69 m2 s balkonem 8 m2 lze pořídit za 3 771 900 Kč vč. DPH, 4+kk o rozloze 89 m2 s terasou 10 m2 a velkorysou předzahrádkou 111 m2 stojí 4 567 200 Kč vč. DPH. 

Rarach_U Cukrovaru

„Bytový dům Rarach je poslední etapou projektu. Zájemci o nový domov zde proto po nastěhování nebudou omezeni další postupnou výstavbou,“ řekla Naďa Ptáčková, generální ředitelka Skanska Reality. „Ve vnitrobloku domu plánujeme v rámci této etapy navíc vytvořit park s odpočinkovými zónami, který, doufám, potěší i místní obyvatele z protilehlého domu,“ doplnila závěrem. 

Při včasné koupi nového domova mají klienti možnost bezplatného variantního řešení v rámci nabízených standardů vybavení bytu. Vybírat si klienti mohou hned z několika barevných odstínů dveří, laminátových plovoucích podlah, obkladů i dlažby v koupelně.

Nad zákonný rámec je dům Rarach naplánován v nízkoenergetickém standardu s průkazem energetické náročnosti budovy B – velmi úsporná, tzn. že je o cca 25 % úspornější než domy s průkazem energetické náročnosti budovy C – úsporná.

V suterénu bytového domu je navrženo 131 parkovacích stání a dostatek sklepních kójí. Stejně jako v předchozích etapách projektu, i zde najdete kolárnu a místnost pro mytí kol, které mohou při nepříznivém počasí využívat maminky s kočárky a majitelé psů.

Společně se zahájením prodeje byla zahájena i výstavba. Byty budou k nastěhování v létě 2017.

Základní údaje:

Název stavby: Rarach
Lokalita: Praha 12 – Modřany
Developer: Skanska Reality a.s.
Prodejce: Skanska Home Center
Počet bytových jednotek: 121 bytů
Počet parkovacích stání: 131
Počet bytových domů: 1