Skanska v České Republice
c

Bytový dům Kytlická

  • Bytový dům Kytlická
  • Bytový dům Kytlická
  • Bytový dům Kytlická
  • Bytový dům Kytlická

Bydlení na metru a pro ty, kteří žijí aktivně. Na Proseku a v Letňanech je všechno na co si vzpomenete a pokud by vás to už omrzelo, metro je v pohodlném dosahu a hurá do centra.

 

Bytový dům Kytlická tvoří blok se dvěma podzemními, pěti nadzemními a šestým ustoupeným podlažím. Ve třech samostatných sekcích vzniklo celkem 237 bytů v dispozicích od 1+kk o rozloze 33 m² až po velkorysé 4+kk o rozloze 100 m².

Byty větší než 1+kk mají vlastní terasu, lodžii nebo balkon. Byty v 1. NP a 6. NP disponují většími terasami s několika vstupy z obytných místností. Parkování je řešeno dvoupodlažními podzemními garážemi pod objektem. Celý projekt je řešen jako bezbariérový.

 

Objekt nese výrazné rysy moderní architektury - střešní plochy ustupujícího podlaží jsou využity jako terasy. Plochy průčelí jednotlivých sekcí dynamicky rozčleňují zapuštěné lodžie. Členitost fasády navíc zdůrazňují různé barevné odstíny vnitřních prostor lodžií nebo balkonů a vybraných ploch fasády. V okolí domu byla vysázena nová zeleň v podobě trávníků a keřů.

 

 

Nalezeno

loading