Skanska v České Republice
c

Park Cihelka

  • Park Cihelka - terasa (vizualizace)
  • Park Cihelka (vizualizace)
  • Park Cihelka (vizualizace)
  • Park Cihelka - předzahrádka (vizualizace)

Místo pro opravdový život

Kvalita bydlení nespočívá jen ve velikosti bytu a jeho čtyřech zdech, ale především v tom, jak se vám bude žít v jeho okolí. Také proto jsme bydlení v Parku Cihelka navrhli pro ty, kdo mají rádi aktivní styl života. Je to ideální příležitost pro mladé páry, které hledají svůj první společný domov, rodiny, kterým záleží na tom, aby jejich děti vyrůstaly v klidném prostředí, ale i seniory, kteří utíkají z ruchu velkoměsta. Vítejte v Libčicích nad Vltavou!

Benefity bydlení

Pro domácí kutily a kreativce je ideálním prostorem sdílená dílna, kterou jsme v projektu Park Cihelka umístili do suterénu bytového domu.
Dalším benefitem je dětské hřiště u domu a místnost pro mytí zablácených kol, kočárků či domácích mazlíčků. Jen pár kroků od myčky kol a kočárků je také místnost pro jejich bezpečné uchování. Je přístupná i zvenku, zastřešený prostor lze využít pro přípravu kola před vyjížďkou.
Nadšení zahradníci mohou pěstovat bylinky nebo zeleninu ve společné zahrada, na komunitních záhoncích. Pro zalévání zahradníci ocení dešťovou vodu, kterou sbíráme do akumulační nádrže.

Základní informace

Počet bytů: 57
Dispozice: od 1+kk po 4+kk, o rozloze od 32 m² do 115 m2
Energetická náročnost: Průkaz energetické náročnosti budovy B – velmi úsporná
Vybavení a benefity: Bezbariérový výtah, plynový kotel, kvalitní materiály ve standardním vybavení bytů, kočárkárna a kolárna se sprchou pro mytí kol, kočárků či sprchování psů, společná dílna pro kutily, nabíječka pro elektromobily, nádrž na akumulaci dešťových vod pro zalévání předzahrádek a záhonů, soukromá zahrada s mobiliářem pro všechny obyvatele domu, komunitní záhonky s kompostérem,
dětské hřiště. 

Nalezeno

loading