Skanska v České Republice
c

Milíčovský háj - jih a východ

  • Milíčovský háj - jih
  • Milíčovský háj - jih
  • Milíčovský háj - jih
  • Milíčovský háj - jih - vzorový byt
  • Milíčovský háj - jih - vzorový byt
  • Milíčovský háj - jih - vzorový byt
  • Milíčovský háj - východ
  • Milíčovský háj - Luční
  • Milíčovský háj - Luční
  • Milíčovský háj - Luční

Bydlení na metru a přitom v přírodě! Výhled do vzrostlé zeleně dnes neumí nabídnout každý developer, ale první řada domů v ekologickém standardu Komfort EKO takový báječný výhled má. A k tomu vysoký standard a "ekologickou" výbavu.

Milíčovský háj - jih

Skanska Reality, leader pasivní a nízkoenergetické bytové výstavby v Čechách, v závěru roku 2011 zkolaudovala jeden z prvních bytových domů v Praze, který splňuje veškeré požadavky programu Zelená úsporám na pasivní bytový dům*. Jedná se o dům E projektu Milíčovský háj - jih, 1. etapa, v Praze 11-Hájích, ve kterém se nachází 14 bytů ve velikostech od 1+kk po 4+kk.

První etapa projektu Milíčovský háj jih nabízí celkem 120 bytů v 5 domech o 8 sekcích v dispozicích 1+ kk až 5+kk. 66 z nich je umístěno ve viladomech standardu Komfort Eko (domy nízkoenergetické, průkaz ENB-B úsporná budova, energetický štítek obálky budovy: B - úsporná) a 54 bytů v bytových domech ve standardu Rodina. Všechny byty mají přiřazenu sklepní kóji, balkon a některé byty ještě terasu nebo předzahrádku. Ke každému bytu je možno přikoupit garážové stání. Domy jsou bezbariérové, v žádné sekci nechybí výtah, parkování rezidentů je zajištěno ve společných garážích umístěných pod objekty.

Druhá etapa Luční nabízí celkem 108 bytů v 5 tří až pětipodlažních bytových domech - 90 bytů ve standardu Rodina, 18 v nízkoenergetickém Komfort Eko (domy nízkoenergetické, průkaz ENB-B úsporná budova, energetický štítek obálky budovy: B - úsporná). Dispozice nabízených bytů jsou od 1+kk o rozloze 34 m2 s balkonem 7 m2 po 4+kk o rozloze 113 m2 s balkonem 19 m2. Všechny byty mají přiřazenu sklepní kóji, balkon a některé byty ještě terasu nebo předzahrádku.

Milíčovský háj - východ

Východní část území je oddělena od jižní části okružní křižovatkou a tvoří ji celkem 8 domů o 10 sekcích. Domy jsou příčně rozmístěny podél slepě zakončených komunikací obytné zóny a jsou barevně odlišeny tak, že budou vytvářet vzhledově samostatný celek. Základními barvami, které se zde střídají, jsou hnědá a světle krémová. Domy vedle sebe využívají vždy stejné barevné schéma a sousední dvojice je potom řešena inverzně.

V rámci 1. etapy projektu Obytný soubor Milíčovský háj - východ vznikne celkem 131 bytů ve 4 bytových domech o 5 sekcích.

Ve 2. etapě projektu Milíčovský háj - východ vzniknou 4 bytové domy o 5 sekcích. Dva objekty budou čtyřpodlažní s pátým ustupujícím podlažím, tři třípodlažní - jejich velikost se bude postupně snižovat směrem k přírodní památce Milíčovský les a rybníky. V domech bude celkem 128 bytů.

Nalezeno

loading