c

Five

  • Five
  • Five v noci
  • Five Close View
  • Five Inside
  • Five Lobby (photo by Jakuba Matušky)
  • Five Lobby

Five was built on a place where used to be a tram depot and later transportation school. Skanska had to preserve a part of a historical wall, which is nowadays an element of an entrance facade that is complete with the modern part of the building. 

Tenants can use sophisticated relaxation zones and a range of services available through a unique mobile app. A special chill box zone with a kitchen and a healthy food wending machine is available for relaxing and refreshment. Special material, used on walls, absorbs dust and smell particles and keeps the space fresh and healthy. The industrial design lobby, with its large historic windows and video wall, is designated to watch the news or check the menu from the restaurant. The beautiful roof terrace with a panoramic view at Vyšehrad or Pražský hrad is made for meeting partners or relaxation after working hours.

Search or filter all our projects

Results

loading